Un restaurant cu specific mediteraneean se deschide la Târgu Jiu. Localul, organizat pe principiul ”open cuisine”, are meniul bazat, în principal, pe fructe de mare și pește. Proprietarul noului concept gastronomic spune că, la final de săptămână, în locația de pe strada 23 August, situată între Policlinică și Colegiul Ecaterina, vor fi organizate concerte cu muzică live.
”După foarte multă muncă depusă, deschidem locația la mijlocul acestei luni! Specificul nostru este bazat pe fructe de mare & vită, toate fiind preparate la vedere, având bucătăria deschisă ! Va puteti alege pastravul pe care-l doriti sa fie gatit, din acvariul nostru, provenienta pastravarie Arcani, Gorj, Deaconu Mihai-Bogdan!
Organizam aniversari, cununii, botezuri, intalniri teambuilding sau orice eveniment dupa caz !
În fiecare zi de vineri, avem muzică live asigurată de BACIO Evenimente!”, a anunțat Raul Dumitru.
Despre autor
Descoperă mai multe la G News Media
Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.