Un restaurant cu specific mediteraneean se deschide la Târgu Jiu. Localul, organizat pe principiul ”open cuisine”, are meniul bazat, în principal, pe fructe de mare și pește. Proprietarul noului concept gastronomic spune că, la final de săptămână, în locația de pe strada 23 August, situată între Policlinică și Colegiul Ecaterina, vor fi organizate concerte cu muzică live.

”După foarte multă muncă depusă, deschidem locația la mijlocul acestei luni! Specificul nostru este bazat pe fructe de mare & vită, toate fiind preparate la vedere, având bucătăria deschisă ! Va puteti alege pastravul pe care-l doriti sa fie gatit, din acvariul nostru, provenienta pastravarie Arcani, Gorj, Deaconu Mihai-Bogdan!

Organizam aniversari, cununii, botezuri, intalniri teambuilding sau orice eveniment dupa caz !

În fiecare zi de vineri, avem muzică live asigurată de BACIO Evenimente!”, a anunțat Raul Dumitru.

Despre autor


Descoperă mai multe la G News Media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns

error: CONTINUT PROTEJAT PRIN DREPTURI DE AUTOR conform legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe!

Descoperă mai multe la G News Media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura

Deschide chat
1
Ai un pont?
Scan the code
Vă mulțumim că ați contactat G News Media
Aveți o informație pentru echipa noastră?