18 iunie 2024

Un Altfel de Știri

G News Media

86 de percheziții, în această dimineață

O amplă acțiune, în care se defășoară 86 de percheziții, este coordonată de Inspectoratul General al Poliției Române, prin Direcția de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și vizează combaterea infracțiunilor economico-financiare.

Polițiștii, sub supravegherea procurorilor de caz, efectuează 86 de percheziții domiciliare, în cadrul a 15 acțiuni operative, pentru tragerea la răspundere a persoanelor implicate în comiterea de fapte penale și protejarea comunității de activitățile ilegale.

Activitățile sunt efectuate în cadrul unor dosare penale în care se fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală, contrabandă, falsificare de produse, înșelăciune, fals, spălarea banilor, obținere ilegală de fonduri, delapidare, precum și alte infracțiuni prevăzute de Codul fiscal.

Acțiunile urmăresc documentarea activității infracționale a persoanelor cercetate, recuperarea prejudiciilor și indisponibilizarea bunurilor obținute din săvârșirea de infracțiuni sau deținute ilegal.

Persoanele depistate vor fi conduse la audieri, în vederea luării măsurilor legale în fiecare cauză.

Despre autor

Lasă un răspuns

Copyright © 2024 Toate drepturile rezervate | G News Media.
error: CONTINUT PROTEJAT PRIN DREPTURI DE AUTOR conform legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe!
Deschide chat
1
Ai un pont?
Scan the code
Vă mulțumim că ați contactat G News Media
Aveți o informație pentru echipa noastră?