16 iulie 2024

Un Altfel de Știri

G News Media

Accident cu două victime la Scoarța

Două persoane au fost rănite, în urma unui accident ce a avut loc în satul Lazuri, din comuna Scoarța. Două autoturisme s-au lovit, una dintre ele răsturnându-se în afara părții carosabile. ”

”Am fost solicitați sa intervenim pentru gestionarea unei situații de urgenta generata de un accident rutier produs pe raza comunei Scoarta, sat Lazuri, in care au fost implicate doua autoturisme.
La fata locului s-au deplasat echipajele de pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu cu doua autospeciale de intervenție, dintre care una dotata cu modul de descarcerare, și o ambulanta SMURD, precum și un echipaj cu o ambulanta SAJ Gorj.
Ajunși la locul evenimentului, echipajele de intervenție au constatat ca, in urma accidentului, au rezultat doua victime de sex masculin, dintre care una era incarcerata. Imediat, colegii noștri au început operațiunile pentru descarcerare și scoaterea victimei in vederea acordării primelor îngrijiri medicale la fata locului și transportul acesteia la spital. Astfel, persoana incarcerata a fost preluată de echipajul SAJ Gorj și transportata de urgenta la UPU Tg-Jiu, iar celeilalte victime i-au fost acordate îngrijiri medicale la fata locului de către echipajele specializate”, au transmis reprezentanții ISU Gorj.

Despre autor


Descoperă mai multe la Un Altfel de Știri

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns

Copyright © 2024 Toate drepturile rezervate | G News Media.
error: CONTINUT PROTEJAT PRIN DREPTURI DE AUTOR conform legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe!

Descoperă mai multe la Un Altfel de Știri

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura

Deschide chat
1
Ai un pont?
Scan the code
Vă mulțumim că ați contactat G News Media
Aveți o informație pentru echipa noastră?