22 iulie 2024

Un Altfel de Știri

G News Media

Mașină distrusă, șofer luat la bătaie

Doi bărbați din Mătăsari au fost reținuți, după ce au tamponat intenționat un autoturism staționat și au luat la bătaie doi tineri, care se aflau în interiorul mașinii. Victimele, de 23, respectiv 38 de ani au fost duse la spital. ”În seara de 19 februarie a.c., polițiștii au fost sesizați prin apelul 112, de o tânără de 20 de ani, din județul Dolj, cu privire la faptul că, pe raza comunei Mătăsari, are loc un conflict, iar fratele ei, de 23 de ani, din Mătăsari, a fost agresat de mai multe persoane. Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, în timp ce tânărul de 23 de ani și un alt bărbat de 38 de ani, se aflau într-un autoturism staționat, au fost surprinși de alt autoturism, condus de un bărbat de 40 de ani, care a intrat în coliziune frontală cu acesta, în mod intenționat.

De asemenea, polțișitii au mai constatat faptul că, din autoturism a coborât conducătorul auto de 40 de ani, care împreună cu un alt localnic de 46 de ani, folosindu-se de un obiect contondent din lemn, ar fi spart geamurile autoturismului staționat, după care au exercitat acte de violență împotriva celor doi ocupanți ai autovehiculului. Persoanele vătămate au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, arată un comunicat emis de IPJ Gorj.

Cei doi bărbați reținuți urmează să fie prezentați astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru, cu propuneri corespunzătoare.

Despre autor


Descoperă mai multe la Un Altfel de Știri

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns

Copyright © 2024 Toate drepturile rezervate | G News Media.
error: CONTINUT PROTEJAT PRIN DREPTURI DE AUTOR conform legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe!

Descoperă mai multe la Un Altfel de Știri

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura

Deschide chat
1
Ai un pont?
Scan the code
Vă mulțumim că ați contactat G News Media
Aveți o informație pentru echipa noastră?