16 iulie 2024

Un Altfel de Știri

G News Media

Târg de Crăciun, la o școală din Dragotești

În perioada sărbătorilor de iarnă și a faptelor bune, făcute cu sufletul, la Școala Gimnazială ,,Ion Vîlceanu” Drăgotești a avut loc un frumos Târg de Crăciun, sub deviza “Mereu mai buni”.

Copiii, îndrumați de cadre didactice și ajutați de părinți, au confecționat minunate decorațiuni, felicitări, ornamente pentru brad, coronițe, globuri și lumânări parfumate. Toate acestea  au fost aranjate într-o expoziție.

Elevii, îmbrăcați în straie populare, au cântat colinde, au recitat poezii, iar pe mese erau expuse diverse prăjituri gustoase, turtă dulce, cozonac și alte bunătăți, toate făcute cu multă dragoste.

Scopul acestui târg a fost stimularea imaginației creatoare a copiilor, dezvoltarea capacității de a aplica cunoștințele dobândite pentru realizarea unor activități practic-aplicative și totodată pregatirea elevilor pentru o  viață activă, atenți la a fi buni.

   De asemenea, proiectul a urmărit implicarea elevilor, părinților, cadrelor didactice, a comunității într-un demers educativ care a avut ca rezultat realizarea unui târg de Crăciun cu exponate specifice,  unei expoziții cu lucrările elevilor, prezentarea unui moment artistic și mai ales  îmbunătățirea comunicării elevi-elevi, elevi-părinti, elevi-cadre didactice, a menționat prof.Vîlsan Corina, coordonatorul activității.

Întreaga activitate a fost găzduită de sala de sport , Primăria Comunei Drăgotești  și  fost vizitată  de întreaga comunitate.

Târgul de Crăciun organizat aduce culoare, bucurie și mai ales ne aduce împreună. Consider că s-a realizat o activitate frumoasă, pe care s-o împărtășim unii cu alții. Iar elevii, pentru că sunt talentați și au fost cuminți, vor primi cadouri de la Moș Crăciun, a spus primarul comunei Drăgotești, Vili Pasăre. 

Despre autor


Descoperă mai multe la Un Altfel de Știri

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns

Copyright © 2024 Toate drepturile rezervate | G News Media.
error: CONTINUT PROTEJAT PRIN DREPTURI DE AUTOR conform legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe!

Descoperă mai multe la Un Altfel de Știri

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura

Deschide chat
1
Ai un pont?
Scan the code
Vă mulțumim că ați contactat G News Media
Aveți o informație pentru echipa noastră?