22 iulie 2024

Un Altfel de Știri

G News Media

Târgujieni ridicați de mascați, pentru proxenetism

Doi bărbați din Târgu Jiu, de 24 și 34 de ani, au fost reținuți sub acuzația de proxenetism. În același dosar, la data de 26 noiembrie, polițiștii au identificat și reținut patru persoane. Luna trecută, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu polițiști ai altor structuri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, au pus în executare șase mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Târgu Jiu, emise de Judecătoria Târgu Jiu, fiind descoperite și ridicate mai multe sume de bani și alte mijloace materiale de probă. ”Au fost depistate 4 persoane cercetate, în județele Gorj, Timiș și Arad, care au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, în vederea continuării cercetărilor, în sarcina lor reținându-se săvârșirea infracțiunii de proxenetism, în perioada februarie 2022 – noiembrie 2023.

Ca urmare a probatoriului administrat, în cauză, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 28 și 45 de ani, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Gorj.

Ulterior, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu a dispus măsura controlului judiciar pe cauțiune față de 3 dintre aceștia, iar față de al 4-lea, măsura controlului judiciar”, arată un comunicat emis de IPJ Gorj.

Despre autor


Descoperă mai multe la Un Altfel de Știri

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns

Copyright © 2024 Toate drepturile rezervate | G News Media.
error: CONTINUT PROTEJAT PRIN DREPTURI DE AUTOR conform legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe!

Descoperă mai multe la Un Altfel de Știri

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura

Deschide chat
1
Ai un pont?
Scan the code
Vă mulțumim că ați contactat G News Media
Aveți o informație pentru echipa noastră?