2 decembrie 2023

Un Altfel de Știri

G News Media

Beți mangă, prinși în trafic

Un bărbat de 54 de ani, din orașul Rovinari, a fost prins în timp ce conducea pe un drum național, iar testul făcut de polițiști a arătat o concentraţie de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Bărbatul a fost transportat la spital, în vederea recoltării de mostre biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice”, au transmis reprezentanții IPJ Gorj.

La aceeași dată, polițiștii din Motru au depistat în trafic un bărbat de 61 de ani, din comuna Văgiulești, în timp ce conducea un autovehicul pe DC 2 Covrigi, având o concentraţie de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a refuzat recoltarea de mostre biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice și refuz de recoltare de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Despre autor

Lasă un răspuns

Copyright © 2023 Toate drepturile rezervate | G News Media.
error: CONTINUT PROTEJAT PRIN DREPTURI DE AUTOR conform legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe!
Deschide chat
1
Ai un pont?
Scan the code
Vă mulțumim că ați contactat G News Media
Aveți o informație pentru echipa noastră?