11 decembrie 2023

Un Altfel de Știri

G News Media

6.000 de candidați, la școlile de poliție

Aproximativ 6.000 de candidați s-au înscris pentru examenul de admitere în cele 2 unități de învățământ preuniversitar ale Poliției Române: Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” – Câmpina și Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” – Cluj-Napoca. Pentru cele 1.340 de posturi scoase la concurs la Câmpina, s-au înscris 4.779 de candidați, iar pe cele 300 de posturi de la Cluj-Napoca, s-au înscris 1.212 candidați.

”În vederea constituirii dosarului de recrutare, candidații trebuie să depună documentele solicitate până la data de 24 noiembrie 2023.

Evaluarea psihologică a candidaților se realizează în conformitate cu Dispoziția directorului Centrului de Psihosociologie al M.A.I., potrivit planificării întocmite împreună cu structurile cu atribuții de recrutare.

Examenele vor consta în evaluarea cunoștințelor teoretice și evaluarea performanței fizice.

Proba de evaluare a performanței fizice va avea loc în perioada 7-13 decembrie 2023, candidații fiind repartizați pe centre zonale pentru susținerea probei eliminatorii, în funcție de arondare”, arată un comunicat al Poliției Române.

Candidații din județul Gorj sunt repartizați, pentru probe, la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani.

Despre autor

Lasă un răspuns

Copyright © 2023 Toate drepturile rezervate | G News Media.
error: CONTINUT PROTEJAT PRIN DREPTURI DE AUTOR conform legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe!
Deschide chat
1
Ai un pont?
Scan the code
Vă mulțumim că ați contactat G News Media
Aveți o informație pentru echipa noastră?