12 aprilie 2024

Un Altfel de Știri

G News Media

Deputat, despre sondajul PNL: „Cu sondajul ăsta vreți să mințiți electoratul sau puținii membri care v-au mai rămas?”

Deputatul PSD, Claudiu Manta, cataloghează sondajul PNL drept „o intenţie de vot dintr-un scenariu de film sau dintr-un vis al unui om neîmplinit politic”. Parlamentarul susține că datele apărute în spațiul public sunt neasumate de o instituție de sondare, ceea ce le pune sub semnul întrebării.

Procente pe care site-uri locale le pun pe seama unui sondaj realizat la comanda PNL plasează PSD la 34,4%, PNL la 27,6%, AUR- 18%, USR -7,7% iar SOS România- 5,4% intenţie de vot în judeţul Gorj.

„Pe cine mai poate minți un sondaj? Am văzut într-o zonă a spațiului public, o informație livrată presei, pe surse, care nu este altceva, decât un fakenews marca PNL. Un așa-zis sondaj, „evadat” din sertarele șefilor liberali, prezintă o intenție de vot, dintr-un scenariu de film sau dintr-un vis, al unui neîmplinit om politic. Dau doar câteva argumente, care demonstrează proasta regie a celor care au vrut să se folosească de ideea de sondaj: nu este asumat de un institut de profil (șefii PNL Gorj au declarat presei că e realizat de partid, dar partidul nu este casă de sondare); deși „sursele” din PNL au livrat presei inclusiv grafice din așa-zisul studiu, au ascuns datele elementare, pe care mass-media este obligată să le prezinte, când mediatizează rezultatele unui sondaj: eșantionul, perioada în care a fost realizat. Domnule Iordache, cu sondajul ăsta vreți să mințiți electoratul sau puținii membri care v-au mai rămas în partid?” întreabă Claudiu Manta.

Despre autor

Lasă un răspuns

Copyright © 2024 Toate drepturile rezervate | G News Media.
error: CONTINUT PROTEJAT PRIN DREPTURI DE AUTOR conform legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe!
Deschide chat
1
Ai un pont?
Scan the code
Vă mulțumim că ați contactat G News Media
Aveți o informație pentru echipa noastră?