1 decembrie 2023

Un Altfel de Știri

G News Media

Percheziții. Arme și cartușe, ridicate de polițiști

Polițiștii din cadrul Biroului Arme au efectuat percheziții, joi dimineață, la locuințele unor bărbați din Baia de Fier, acuzați de braconaj și nerespectarea regimului armelor și munițiilor. De la domiciliile celor doi suspecție, de 38 și 41 de ani, oamenii legii au ridicat arme, cartușe și trofee.

”Polițiștii au efectuat două percheziții domiciliare în  comuna Baia de Fier, în urma cărora au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor 3 arme de vânătoare care, deși erau deținute legal, au fost folosite în activitatea infracțională de braconaj, peste 180 de cartușe de vânătoare, 30 de kilograme de carne de vânat, trofee de cerb, capră neagră și urs, o piele de lup cu trunchi și cap, precum și alte bunuri folosite la comiterea infracțiunilor.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor și braconaj cinegetic, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci”, arată un comunicat emis de IPJ Gorj.

Despre autor

Lasă un răspuns

Copyright © 2023 Toate drepturile rezervate | G News Media.
error: CONTINUT PROTEJAT PRIN DREPTURI DE AUTOR conform legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe!
Deschide chat
1
Ai un pont?
Scan the code
Vă mulțumim că ați contactat G News Media
Aveți o informație pentru echipa noastră?