12 aprilie 2024

Un Altfel de Știri

G News Media

Tir căzut de pe pod, peste calea ferată

Un şofer de 66 de ani din Bucureşti a căzut, miercuri dimineaţă, cu autocamionul de pe podul de trecere peste calea ferată situat pe DN2B, în apropiere de localitatea Surdila-Găiseanca, iar în cădere a lovit un stâlp care s-a rupt, motiv pentru care la fata locului intervin reprezentanţi CFR, iar circulaţia feroviară este oprită, informează IPJ Brăila.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Făurei au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că pe podul situat între localitatea Surdila-Găiseanca şi Surdila-Greci a avut loc un eveniment rutier.

„La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care, din primele cercetări, au stabilit că un bărbat de 66 de ani, din Bucureşti, în timp ce conducea un autocamion pe podul de trecere peste calea ferată situat pe DN2B în apropiere de localitatea Surdila-Găiseanca, ar fi pierdut controlul volanului, a rupt parapetul de protecţie şi a căzut de pe pod. În cădere, autocamionul a lovit un stâlp care s-a rupt, motiv pentru care la fata locului intervin reprezentanţi CFR, iar circulaţia feroviară este oprită în aceste momente. În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a şoferului, fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, potrivit IPJ Brăila.

Despre autor

Lasă un răspuns

Copyright © 2024 Toate drepturile rezervate | G News Media.
error: CONTINUT PROTEJAT PRIN DREPTURI DE AUTOR conform legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe!
Deschide chat
1
Ai un pont?
Scan the code
Vă mulțumim că ați contactat G News Media
Aveți o informație pentru echipa noastră?