10 decembrie 2023

Un Altfel de Știri

G News Media

Focuri de armă, pentru oprirea unui motociclist

Urmărire ca în filme, la Târgu Jiu. Polițiștii au făcut semne unui motociclist, să oprească, însă acesta și-a văzut mai departe de drum. Autospeciala poliției rutiere l-a urmărit pe motociclist, iar în Bengești-Ciocadia, oamenii legii au încercat să-l oprească inclusiv cu focuri de armă. În cele din urmă, a fost prins la Scoarța. ”La data de 12 octombrie a.c., un echipaj de poliție din cadrul Serviciului Rutier, în timp ce executa activități de supraveghere și control al traficului rutier pe Calea București, din municipiul Târgu Jiu, a efectuat semnalul regulamentar de oprire al unei motociclete, însă conducătorul acesteia și-a continuat deplasarea. Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia până în localitatea Bengești-Ciocadia, unde unul dintre agenți a executat un foc de avertisment în plan vertical, însă conducătorul motocicletei nu a oprit.

Au fost instituite mai multe filtre de poliție pentru depistarea acestuia, fiind identificat de polițiști în comuna Scoarța. Polițiștii au stabilit că un tânăr de 19 ani, din orașul Rovinari a condus motocicleta.

Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 6090 de lei pentru depășire neregulamentară, nerespectarea dispozițiilor polițistului rutier, trecerea pe culoarea roșie a semaforului și conducere agresivă, iar ca măsură complementară s-a dispus reținerea permisului de conducere pentru 870 de zile, precum și reținerea plăcuței cu numărul de înmatriculare și a certificatului de înmatriculare”, arată un comunicat emis de IPJ Gorj.

Despre autor

Lasă un răspuns

Copyright © 2023 Toate drepturile rezervate | G News Media.
error: CONTINUT PROTEJAT PRIN DREPTURI DE AUTOR conform legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe!
Deschide chat
1
Ai un pont?
Scan the code
Vă mulțumim că ați contactat G News Media
Aveți o informație pentru echipa noastră?