12 aprilie 2024

Un Altfel de Știri

G News Media

Trei bărbați reținuți în cazul cuțitarului Mutu, căutat de trei săptămâni

Trei bărbați au fost reținuți de polițiștii gorjeni, fiind acuzați că l-au ajutat pe Ioan Mutu să fugă, după ce a înjunghiat un târgujian, în plină stradă. Mutu este căutat de trei săptămâni, pe numele lui fiind emis mandat de arestare preventivă, săvârșirea infracțiunii de tentativă la infracțiunea de omor, iar,

”În urma administrării probatoriului, au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a trei bărbați, cu vârste cuprinse între 27 și 34 de ani, din municipiul Târgu Jiu și comuna Vladimir, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de favorizarea făptuitorului. În fapt, cei trei bărbați l-ar fi sprijinit pe bănuitul de 29 de ani, din municipiul Târgu Jiu, după comiterea agresiunii din data de 23 septembrie a.c., să se sustragă de la urmărirea penală.

Readucem în atenția opiniei publice faptul că bărbatul este în continuare căutat de polițiști și încă o dată facem apel la cetățeni, în cazul în care dețin informații relevante cu privire la locul în care s-ar putea afla bărbatul căutat, să apeleze numărul de urgență 112”, anunță IPJ Gorj.

Despre autor

Lasă un răspuns

Copyright © 2024 Toate drepturile rezervate | G News Media.
error: CONTINUT PROTEJAT PRIN DREPTURI DE AUTOR conform legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe!
Deschide chat
1
Ai un pont?
Scan the code
Vă mulțumim că ați contactat G News Media
Aveți o informație pentru echipa noastră?