12 aprilie 2024

Un Altfel de Știri

G News Media

Romanescu le ia apărarea lui Vîlceanu și Pecingină

Primarul din Târgu Jiu, trecut de la PNL, la PSD, ia apărarea a doi parlamentari, pe care liderii liberali vor să-i excludă din partid. Dan Vîlceanu și Gheorghe Pecingină au intrat în colimatorul conducerii centrale a PNL, după ce au semnat acțiunea prin care a fost atacat la CCR, pachetul de măsuri fiscal-bugetare asumat de Guvern.  

”Ei au tras niște semnale de alarmă, înainte de a fi promovată această ordonanță. Și, din punctul meu de vedere, că este Gheorghe Pecingină, că este Dan Vîlceanu sau alt parlamentar, era foarte bine să se facă o masă rotundă, în care să se discute toate aceste aspecte Din punctul lor de vedere, această ordonanță ar afecta foarte mult mediul de afaceri, de aceea este o măsură a conducerii PNL, pe care eu chiar n-o înțeleg. Pentru că, până la urmă, parlamentarii, chiar dacă fac parte dintr-un partid, au dreptul conferit de etățenii care leau dat votul, să-i reprezite”, a declarat Marcel Romanescu.

Marce Romanescu susține că modul în care cei doi parlamentari ai luat atitudine este justificat.

Primarul din Târgu Jiu a amintit și cum, în urmă cu câțiva ani, și el a luat atitudine împotriva unei măsuri anunțate de președintele partidului și premier la acea vreme, Ludovic Orban, căruia i-a cerut chiar demisia.

Despre autor

Lasă un răspuns

Copyright © 2024 Toate drepturile rezervate | G News Media.
error: CONTINUT PROTEJAT PRIN DREPTURI DE AUTOR conform legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe!
Deschide chat
1
Ai un pont?
Scan the code
Vă mulțumim că ați contactat G News Media
Aveți o informație pentru echipa noastră?