30 mai 2024

Un Altfel de Știri

G News Media

Șofer acuzat că a violat un tânăr, luat la ocazie

Un bărbat de 45 de ani a fost reținut, după ce a luat la ocazie un tânăr de 18 ani, care l-a acuzat că l-a violat. „La data de 3 octombrie a.c., ora 18:30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Novaci au fost sesizați de un tânăr de 18 ani, din comuna Vladimir, despre faptul că la aceeași dată, în jurul orei 15:00, un bărbat necunoscut l-ar fi luat la ocazie cu mașina, iar pe parcursul drumului, l-ar fi atins în zona intimă.

La un moment dat, conducătorul autoturismului ar fi oprit în zona râului Galbenu din orașul Novaci, iar tânărul de 18 ani ar fi coborât.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că un bărbat de 45 de ani, din localitatea Bumbești Pițic, l-ar fi luat la ocazie pe tânăr și ar fi condus un autoturism pe drumurile publice, deși nu deține permis de conducere.

Ulterior, bărbatul de 45 de ani, ar fi întreținut relații sexuale, neconsimțite cu tânărul de 18 ani.

După administrarea probatoriului, bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunilor de viol și conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană care nu deține permis de conducere.

Bănuitul a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă, fiind respinsă de către instanța de judecată”, este comunicatul emis de IPJ Gorj.

Despre autor

Lasă un răspuns

Copyright © 2024 Toate drepturile rezervate | G News Media.
error: CONTINUT PROTEJAT PRIN DREPTURI DE AUTOR conform legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe!
Deschide chat
1
Ai un pont?
Scan the code
Vă mulțumim că ați contactat G News Media
Aveți o informație pentru echipa noastră?