11 decembrie 2023

Un Altfel de Știri

G News Media

Șofer amendat cu 9.000 lei. Încerca să păcălească aparatul de înregistrare a timpilor de conducere

Un șofer din Albeni a primit o amendă usturătoare, după ce a fost prins cu cartela altui conducător auto, pentru a păcăli aparatul de înregistrare a perioadei de conducere.

Polițiștii l-au depistat pe bărbatul de 47 de ani, din comuna Albeni, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule pe DN 67 Târgu Jiu, efectuând transport rutier de mărfuri, iar în urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că în aparatul de înregistrare a timpilor de conducere era introdusă cartela tahograf aparținând altei persoane.

”Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 9000 lei, în conformitate cu prevederile O.G. 37/2007, privind stabilirea cadrului de aplicare a regulior privind perioadele de conducere, pauzele și perioadele de odihnă a conducătorilor auto și utilizarea aparatelor de înregistrare a activității acestora, iar ca măsură complementară, s-a dispus confiscarea cartelei tahograf găsită în aparat, urmând a fi înaintată unității emitente”, au transmis reprezentanții IPJ Gorj.

Despre autor

Lasă un răspuns

Copyright © 2023 Toate drepturile rezervate | G News Media.
error: CONTINUT PROTEJAT PRIN DREPTURI DE AUTOR conform legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe!
Deschide chat
1
Ai un pont?
Scan the code
Vă mulțumim că ați contactat G News Media
Aveți o informație pentru echipa noastră?