Un restaurant de pe raza municipiului Târgu Jiu a fost amendat și activitatea a fost suspendată de comisarii OPC, care au descoperit că nu erau respectate condițiile de păstrare a alimentelor, unele ingredientele aveau termenul expirat, dar și alte nereguli.

„Pentru abaterile menționate anterior, operatorul economic a fost sancționat contravențional cu 1 avertisment și 2 amenzi în valoare totală de 15000 lei.
Odată cu aplicarea sancțiunilor contravenționale, a fost dispusă măsura opririi definitive și retragerea din circuitului consumului uman (OD) a unei cantități de 53 kg produse alimentare în valoare totală de peste 1200 lei.

De asemenea, operatorului economic i-a fost dispusă măsura opririi temporare a prestării de servicii până la remedierea deficiențelor constatate”, au comunicat reprezentanții CJPC Gorj.

Despre autor


Descoperă mai multe la G News Media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns

error: CONTINUT PROTEJAT PRIN DREPTURI DE AUTOR conform legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe!

Descoperă mai multe la G News Media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura

Deschide chat
1
Ai un pont?
Scan the code
Vă mulțumim că ați contactat G News Media
Aveți o informație pentru echipa noastră?