11 decembrie 2023

Un Altfel de Știri

G News Media

Urmărit de polițiști în trafic. Consumase substanțe interzise și a fugit

Un bărbat din Rovinari a fost urmărit de polițiști în trafic, după ce a rezuzat să oprească la semnelele echipajului rutier. ”Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Rovinari au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism condus de un bărbat de 35 de ani, din orașul Rovinari, însă acesta a refuzat să oprească, continuându-și deplasarea. Polițiștii au procedat la urmărirea acestuia în trafic, fiind oprit pe strada Prieteniei, din orașul Rovinari. Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, iar în urma testării acesta a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive.

Totodată acesta a fost testat și cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,06 mg/l alcool pur în aerul exiprat, fapt pentru care bărbatul a fost sancționat contravențional conform OUG 195/2002, fiindu-i reținut permisul de conducere”, au transmis reprezentanții IPJ Gorj.

În urma controlului efectuat de polițiști asupra autoturismului condus de bărbat, precum și a controlului corporal, polițiștii au găsit bucăți de hârtie împăturită, în care se aflau fragmente vegetale, precum și o rolă de hârtie, acestea fiind ridicate în vederea înaintării către structurile competente și continuării cercetărilor. .

Polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența substanțelor psihoactive.

Despre autor

Lasă un răspuns

Copyright © 2023 Toate drepturile rezervate | G News Media.
error: CONTINUT PROTEJAT PRIN DREPTURI DE AUTOR conform legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe!
Deschide chat
1
Ai un pont?
Scan the code
Vă mulțumim că ați contactat G News Media
Aveți o informație pentru echipa noastră?