1 decembrie 2023

Un Altfel de Știri

G News Media

Accident în Defileul Jiului. Trei mașini implicate

Un accident rutier cu trei autoturisme a avut loc pe Defileul Jiului in zona Lainici. Patru persoane au fost rănite, din care două încarcerate.

Revenim cu detalii

Cristi Tudor, purtător de cuvânt DRDP Craiova:

UPDATE:

“In jurul orei 19:30 am foat solicitati sa intervenim pentru gestionarea unei situatii de urgenta generata de un accident rutier produs pe Defileul Jiului in zona Lainici in care au fost implicate un autotren si un autoturism.
La fata locului s-au deplasat 3 autospeciale pentru descarcerare, 2 ambulante SMURD si o autospeciala pentru transport victime multiple din cadrul ISU Gorj, precum si 2 ambulante din cadrul SAJ Gorj, echipajele de interventie constatand ca in urma impactului au rezultat 5 victime din care una incarcerata.
S-a intervenit pentru extragerea din autoturism a victimei incarcerate, concomitent cu operațiunile de acordare a primului ajutor calificat celorlalte 4.
Este vorba despre 4 persoane de sex masculin cu varste cuprinse intr 16 si 63 de ani si o persoana de sex feminin in varsta de 21 de ani.
4 dintre victime au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului din Tg-Jiu, iar una dintre victime la Spitalul din Bumbesti-Jiu.
Inca se lucreaza pentru reluarea traficului in conditii normale.” a transmis ISU Gorj

Despre autor

Lasă un răspuns

Copyright © 2023 Toate drepturile rezervate | G News Media.
error: CONTINUT PROTEJAT PRIN DREPTURI DE AUTOR conform legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe!
Deschide chat
1
Ai un pont?
Scan the code
Vă mulțumim că ați contactat G News Media
Aveți o informație pentru echipa noastră?