11 decembrie 2023

Un Altfel de Știri

G News Media

Minoră dintr-un centru al Protecției Copilului, dată dispărută

Polițiștii gorjeni au fost alertați de dispariția unei minore de 13 ani, dintr-un centru al Protecției Copilului. Fata a plecat din centru și nu s-a mai întors, ceea ce a determinat angajații instituției să anunțe poliția. „Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj efectuează verificări pentru identificarea minorei Munteanu Ana Maria Georgiana, de 13 ani, care a plecat în mod voluntar, la data de 15 august a.c., dintr-un centru D.G.A.S.P.C din municipiul Târgu Jiu, iar până în prezent nu a mai revenit.

Semnalmente: înălțime 1,50-1,55, greutate aproximativă 45 kg, ten măsliniu, păr drept negru, lung și prin în coadă la spate

La momentul plecării, minora purta un tricou alb cu dungi negre, blugi de culoare albastru deschis ce prezentau decupări de material și mărgele, iar în picioare purta o pereche de adidași de culoare negru”, arată un comunicat emis de IPJ Gorj.

Persoanele care pot oferi informații cu privire la minora în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Despre autor

Lasă un răspuns

Copyright © 2023 Toate drepturile rezervate | G News Media.
error: CONTINUT PROTEJAT PRIN DREPTURI DE AUTOR conform legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe!
Deschide chat
1
Ai un pont?
Scan the code
Vă mulțumim că ați contactat G News Media
Aveți o informație pentru echipa noastră?