18 iunie 2024

Un Altfel de Știri

G News Media

Peste 30.000 euro și bijuterii din aur, obținute prin metoda ”Accidentul”

Poliţiştii din Mureş au efectuat, azi, percheziţii în Bucureşti şi în judeţele Gorj, Vrancea şi Botoşani, într-un dosar de înşelăciune prin metoda „Accidentul”, prin care persoanele bănuite ar fi reuşit să obţină peste 30.000 de euro şi zeci de grame de bijuterii din aur de la victime.

„Peste 100 de percheziţii domiciliare efectuează, în această dimineaţă, efectivele Poliţiei Române, pentru combaterea faptelor ilegale din domeniile combaterea criminalităţii organizate, investigaţii criminale şi investigarea criminalităţii economice”, informează un comunicat al MAI.

Într-unul dintre dosare care vizează destructurarea unei grupări infracţionale bănuite de comiterea mai multor fapte de înşelăciune, poliţiştii din Mureş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş, pun în executare mandate de percheziţie domiciliară în Bucureşti şi în judeţele Gorj, Vrancea şi Botoşani.

„În mai puţin de trei luni, persoanele bănuite ar fi reuşit să obţină peste 30.000 de euro şi zeci de grame de bijuterii din aur de la victime”, arată sursa citată.

Despre autor

Lasă un răspuns

Copyright © 2024 Toate drepturile rezervate | G News Media.
error: CONTINUT PROTEJAT PRIN DREPTURI DE AUTOR conform legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe!
Deschide chat
1
Ai un pont?
Scan the code
Vă mulțumim că ați contactat G News Media
Aveți o informație pentru echipa noastră?