16 iulie 2024

Un Altfel de Știri

G News Media

Manta acuză PNL că transformă CEO în obiectiv turistic

Deputatul PSD, Claudiu Manta, acuză conducerea PNL Gorj, că plimbă reprezentanți de la centru ai partidului, pe la Complexul Energetic Oltenia. Arirmația parlamentarului vine după ce șefii liberalilor gorjeni l-au plimbat pe actualul ministru al Energiei, prin unitățile companiei, deși oficialul era așteptat să anunțe că a demarat renegocierea planului de închidere a CEO. La Târgu Jiu, ministrul susținut de PNL a declarat că abia în perioada următoare se vor căuta argumentele cu care să se ceară demararea unor discuții.

”CEO nu e obiectiv turistic! Conducerea liberală de la Gorj pare că a făcut o obsesie din a transforma Complexul Energetic Oltenia în obiectiv turistic. Zilele trecute, și-a exersat calitățile de ghid pentru ministrul Energiei, în care gorjenii își puseseră speranțe, că vine cu soluții salvatoare, așa cum au promis colegii lui, liberalii gorjeni.

Domnule ministru Burduja, nu era nevoie să bateți atâta drum, ca să vedeti cum arată o investiție blocată a statului. Dacă aveați curiozități despre amenajările hidroenergetice de pe Jiu, pentru care P.S.D. a făcut o lege specială anul trecut, aveați toate informațiile de la instituțiile abilitate, la București”, a reacționat Claudiu Manta, pe pagina de socializare.

Parlamentarul social democrat susține că demersul anunțat de Sebastian Burduja, de formare a unui grup de lucru, este inutil, deoarece ministerul Energiei are specialiștii și datele necesare. ”Cât despre C.E.O., nu mai e timp de promisiuni și constituiri de grupuri de analiză. Ministerul pe care îl conduceți se presupune că are aceste analize, că deține datele despre fiecare companie pe care o gestionează. Renegocierea planului de restructurare este atributul exclusiv al ministerului pe care îl conduceți și care a susținut drafturile inițiale. Noi, toti, așteptăm să spuneți că ați demarat deja discuțiile cu Comisia Europeană, până nu e prea târziu. Oamenii de aici, din Gorj, așteptau de la dumneavoastră lucruri și fapte concrete în legătură cu viitorul C.E.O, nu vorbe frumoase, despre care nu își va mai aminti nimeni peste ceva vreme”, a mai spus Manta.

Despre autor


Descoperă mai multe la Un Altfel de Știri

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns

Copyright © 2024 Toate drepturile rezervate | G News Media.
error: CONTINUT PROTEJAT PRIN DREPTURI DE AUTOR conform legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe!

Descoperă mai multe la Un Altfel de Știri

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura

Deschide chat
1
Ai un pont?
Scan the code
Vă mulțumim că ați contactat G News Media
Aveți o informație pentru echipa noastră?