2 decembrie 2023

Un Altfel de Știri

G News Media

Mii de oameni, la festivalul de film de la Peștișani. Deputat: ”E frumos la noi”

Mii de persoane au ajuns, de marți, la festivalul ”Film în sat”, de la Peștișani. Actori cunoscuți au ajuns în comuna natală a lui Brâncuși, care a devenit o scenă în aer liber. Alături de artiști, la evenimentul din Gorj au ajuns și parlamentari, autorități publice și chiar ministrul Culturii, Raluca Turcan. Proiectul lansat de Toma Cuzin i-a adus până acum la Peștișani pe Irina Margareta Nistor, Pavel Bartoș, Horațiu Mălăele, Elvira Deatcu și alții.

Unul dintre parlamentarii prezenți a descris evenimentul ca o ”expunere a frumosului” și a lansat o invitație pe pagina de socializare, pentru cei care nu au ajuns la festival.

”E frumos la noi! Dacă ați ajuns la una din serile de festival de la Peștișani, sigur ați văzut expunerea frumosului, dacă nu, mergeți să vă convingeți! În comuna lui Brâncuși, au fost câteva mii de oameni, zilele acestea și numeroși actori. Au venit la „Film în sat”, un eveniment lansat anul trecut, de un gorjean de-al nostru, actorul Cuzin Toma, care, împreună cu primarul Cosmin Pigui, a creat un fenomen ce a reușit să pună Gorjul pe harta evenimentelor cu oameni de calitate, căutate de publicul din țară.
Aseară, ne-a umplut sufletele de bucurie unul dintre artiștii complecși, Horațiu Mălăele, tot gorjean de-al nostru. Film în sat e până duminică, la Peștișani! Mergeți, să vedeți că e frumos și la noi”, a transmis deputatul PSD, Claudiu Manta, pe pagina de socializare.

Despre autor

Lasă un răspuns

Copyright © 2023 Toate drepturile rezervate | G News Media.
error: CONTINUT PROTEJAT PRIN DREPTURI DE AUTOR conform legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe!
Deschide chat
1
Ai un pont?
Scan the code
Vă mulțumim că ați contactat G News Media
Aveți o informație pentru echipa noastră?