2 decembrie 2023

Un Altfel de Știri

G News Media

Accident produs de un șofer de 19 ani

Un tânăr de 19 ani a produs un accident în comuna Câlnic, încercând să depășească un autoturism. „Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că un tânăr de 19 ani, din municipiul Curtea de Argeș, județul Argeș în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 Pieptani, din direcția Târgu Jiu-Motru, nu s-ar fi asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de depășire a unui autoturism condus de un bărbat de 33 de ani, din municipiul Târgu Jiu și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 52 de ani, din orașul Bocșa, județul Caraș-Severin care se afla în depășirea autoturismului condus de bărbatul de 33 de ani. În urma coliziunii autoturismul condus de bărbatul de 52 de ani a acroșat autoturismul condus de tânărul de 19 ani și a părăsit partea carosabilă”, arată un comunicat emis de IPJ Gorj.

În urma impactului, o femeie de 38 de ani și un minor de 14 ani, pasageri în autoturismul condus de bărbatul de 52 de ani, au suferit leziuni și au fost transportați la spital.

Polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul rutier în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Despre autor

Lasă un răspuns

Copyright © 2023 Toate drepturile rezervate | G News Media.
error: CONTINUT PROTEJAT PRIN DREPTURI DE AUTOR conform legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe!
Deschide chat
1
Ai un pont?
Scan the code
Vă mulțumim că ați contactat G News Media
Aveți o informație pentru echipa noastră?