1 decembrie 2023

Un Altfel de Știri

G News Media

Bărbat cu afecțiuni psihice, căutat de polițiști toată noaptea

Polițiștii și jandarmii au căutat, noaptea trecută, un bărbat cu probleme psihice, plecat de acasă. Soția acestuia a sesizat poliția, în jurul orei 23:24, iar oamenii legii au început căutările.

„Polițiștii s-au deplasat la fața locului, stabilind că în jurul orei 18:30, Popescu Gheorghe, de 73 de ani, din comuna Stănești, a plecat de la locuința sa, iar până în prezent nu a mai revenit.

Bărbatul are afecțiuni psihice și este cunoscut cu plecări repetate de la domiciliu.

Semnalmente: aproximativ 1,76 înălțime, greutate 74 kg, păr cărunt, ochi verzi.

La momentul plecării, bărbatul purta o cămașă cu mânecă scurtă, de culoare albastru, o bluză de culoare gri cu verde, pantaloni gri, iar în picioare purta papuci de casă.

În scurt timp au fost demarate verificări, căutările bărbatului fiind efectuate de polițiști, jandarmi și voluntari, precum și un câine de urmă.

Scotocirile au fost efectuate pe raza satelor Vălări, Pîrvulești și Alexeni, fiind o zonă cu vegetație densă și vizibilitate redusă, misiunea oamenilor legii fiind îngreunată de acest aspect”, au transmis reprezentanții IPJ Gorj.

Căutările bărbatului sunt continuate de polițiști, jandarmi, pompieri, reprezentanți ai Salvamont Gorj cu doi câini de urmă și voluntari.

UPDATE> Bărbatul a fost găsit, la 5 kilometri de locuință.

Despre autor

Lasă un răspuns

Copyright © 2023 Toate drepturile rezervate | G News Media.
error: CONTINUT PROTEJAT PRIN DREPTURI DE AUTOR conform legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe!
Deschide chat
1
Ai un pont?
Scan the code
Vă mulțumim că ați contactat G News Media
Aveți o informație pentru echipa noastră?