2 decembrie 2023

Un Altfel de Știri

G News Media

Întăriri, pentru găsirea lui Stăncioi. Apelul poliției

Fostul patron al clubului FTE, acuzat că a împușcat concubinul fostei sale neveste, este căutat de mai bine de 30 de ore. Polițiștii gorjeni au primit întăriri, în această dimineață, din județe învecinate. Poliția Gorj face apel către cei care pot ajuta cu informații, pentru localizarea lui Petre Stăncioi, după ce acesta a fost surprins, noaptea trecută, de camerele de supraveghere, în comuna Lelești.

„Politiștii și jandarmii continuă verificările pentru depistarea bărbatului de 52 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de tentativă de omor calificat, violare de domiciliu, răzbunare pentru ajutorul dat justiției, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uz de armă.

Efectivele angrenate în căutarea bărbatului au fost suplimentate cu forțe de ordine din județele limitrofe și municipiul București, fiind utilizate toate mijloacele şi tehnica din dotare.

În continuare zona este supravegheată de un elicopter din cadrul Inspectoratului General de Aviație al Ministerului Afacerilor Interne.

Încă o dată facem apel la cetățeni să apeleze numărul unic de urgență 112, în cazul în care dețin informații utile care sa ne conducă la identificarea bărbatului”, anunță IPJ Gorj.

Despre autor

Lasă un răspuns

Copyright © 2023 Toate drepturile rezervate | G News Media.
error: CONTINUT PROTEJAT PRIN DREPTURI DE AUTOR conform legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe!
Deschide chat
1
Ai un pont?
Scan the code
Vă mulțumim că ați contactat G News Media
Aveți o informație pentru echipa noastră?