1 decembrie 2023

Un Altfel de Știri

G News Media

Unde au ajuns bătrânii din azilul neautorizat, de la Târgu Jiu

Bătrânii din azilul ilegal, descoperit ieri, la Târgu Jiu, au fost duși, în mare parte, la spitale sau la centrul de bătrâni din Preajba. Doar 7, din cei 27 de bătrâni, au fost preluați de familii. ”În primă fază, toti bătrânii au fost evaluați medical de către personal medical adus la fața locului, stabilindu-se, în functie de gravitatea afecțiunilor pe care le au, locațiile de relocare.
Cei 27 de bătrâni beneficiari ai centrului au fost relocați astfel: 7 au fost preluați de aparținători; 7 au fost relocați la Centrul de bătrâni Preajba din municipiul Tg-Jiu; 13 au fost transportați la spital (4 Spitalul din Tg-Jiu, 7 Spitalul din Novaci, 1 Spitalul din Rovinari și 1 Spitalul din Tg-Cărbunești).
Pentru persoanele transportate la spital sau la Centrul de bătrâni Preajba, ISU Gorj a luat legătura cu aparținătorii și, fie s-au prezentat la fața locului și i-au însoțit pe bătrâni, fie au fost informați despre locația în care au fost transportați bătrânii”, au comunicat reprezentanții ISU Gorj.

Despre autor

Lasă un răspuns

Copyright © 2023 Toate drepturile rezervate | G News Media.
error: CONTINUT PROTEJAT PRIN DREPTURI DE AUTOR conform legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe!
Deschide chat
1
Ai un pont?
Scan the code
Vă mulțumim că ați contactat G News Media
Aveți o informație pentru echipa noastră?