10 decembrie 2023

Un Altfel de Știri

G News Media

Prins drogat, la volan. Nu avea permis de 2 ani

Un bărbat a fost reținut, după ce polițiștii l-au prins conducând sub influența substanțelor psihoactive și cu permisul suspendat.

Bărbatul de 32 de ani a fost depistat pe DN 67 Bălești și a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la cannabis.

„Din verificarea în bazele de date, polițiștii au stabilit că bărbatul are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice din anul 2021.

Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană care are suspendat acest drept și aflat sub influența substanțelor psihoactive.

Totodată, polițiștii Biroului de Investigații Criminale au continuat cercetările, stabilind că bărbatul ar fi sustras în noaptea de 9/10 iunie a.c., un sertar metalic în care se afla suma de 100 de lei și mai multe pachete de țigări, din incinta unei stații peco, din comuna Bălești.

Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunii este de aproximativ 9000 de lei”, arată un comunicat emis de IPJ Gorj.

Bunurile sustrase au fost recuperate în totalitate de polițiști și restituite persoanei vătămate.

Despre autor

Lasă un răspuns

Copyright © 2023 Toate drepturile rezervate | G News Media.
error: CONTINUT PROTEJAT PRIN DREPTURI DE AUTOR conform legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe!
Deschide chat
1
Ai un pont?
Scan the code
Vă mulțumim că ați contactat G News Media
Aveți o informație pentru echipa noastră?