10 decembrie 2023

Un Altfel de Știri

G News Media

Tânăr înjunghiat într-un local. Agresorii au fost reținuți

Doi bărbați din Fărcășești au fost reținuți, după ce au atacat cu cuțitele, un tânăr de 28 de ani, într-un local. Agresiunea s-a petrecut în comuna Urdari. ”Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Rovinari au reținut pentru 24 de ore, doi bărbați, un tânăr de 23 și un bărbat de 34 de ani, ambii din localitatea Fărcășești, bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violente, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

”În fapt, în noaptea de 5 iulie, tânărul de 23 de ani în timp ce se afla în incinta unui local public din localitatea Urdari, pe fondul unui conflict spontan ar fi scos din buzunar un obiect ascuțit-tăietor și ar fi aplicat două lovituri în zona subaxială unui tânăr de 28 ani, din localitatea Urdari, provocându-i leziuni.

De asemenea, în conflict ar fi intervenit și bărbatul de 34 de ani care a scos din buzunar un obiect ascuțit-tăietor și ar fi intenționat să îl lovească pe tânărul de 28 de ani”, arată un comunicat emis de IPJ Gorj.

Despre autor

Lasă un răspuns

Copyright © 2023 Toate drepturile rezervate | G News Media.
error: CONTINUT PROTEJAT PRIN DREPTURI DE AUTOR conform legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe!
Deschide chat
1
Ai un pont?
Scan the code
Vă mulțumim că ați contactat G News Media
Aveți o informație pentru echipa noastră?