22 iulie 2024

Un Altfel de Știri

G News Media

Peste 100 mașini străine, rătăcite pe munte

Salvamontiștii din județele Gorj, Hunedoara si Caraș Severin au fost alertați, că peste 100 de mașini sunt blocate în munte, între Câmpul lui Neag și Herculane.

”Echipele de salvamontiști din cele trei judete au ajuns în sectoarele de drum din zonele lor de responsabilitate și au făcut primele evaluari ale situației. Datorita lipsei de informații corecte și actuale, grupul organizat de mașini s-a deplasat după trakul de GPS dat de organizatori intrând pe un drum închis circulației publice si semnalizat în acest sens. Câteva mașini si-au spart baile de ulei, foarte multe si-au distrus tobele de eșapament, situație în care , coloana de mașini s-a oprit pe o lungime de cca 30 km așteptând indicații de la organizatori, indicații ce nu putea fi transmise datorita lipsei semnalului telefonic.

Alături de polițiști și personal ISU , salvamontistii au discutat cu toti conducătorii auto și i-au îndrumat în direcțiile de retragere din zona către județele Gorj, Caraș și Hunedoara.

Au existat și câteva mici intervenții medicale, în principal plagi și traumatisme , rezultate din situații fără legătură cu evenimentul. Doua persoane au beneficiat de prim ajutor din partea Salvamont Gorj , iar o persoana ce prezenta o stare de epuizare psihica a fost predată unei ambulante SMURD”, arată un comunicat emis de Salvamont.

Despre autor


Descoperă mai multe la Un Altfel de Știri

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns

Copyright © 2024 Toate drepturile rezervate | G News Media.
error: CONTINUT PROTEJAT PRIN DREPTURI DE AUTOR conform legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe!

Descoperă mai multe la Un Altfel de Știri

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura

Deschide chat
1
Ai un pont?
Scan the code
Vă mulțumim că ați contactat G News Media
Aveți o informație pentru echipa noastră?