12 aprilie 2024

Un Altfel de Știri

G News Media

A furat două seifuri, cu 300.000 de lei

Polițiștii au prins un hunedorean, care a furat două seifuri, dintr-o societate comercială din Târgu Jiu. ”Din cercetări a reieșit că, în noaptea de 25 spre 26 iunie a.c., mai multe persoane ar fi pătruns prin escaladarea unei schele și forțarea unei ferestre exterioare, în incinta clădirii de birouri a unei societăți comerciale, situată în municipiul Târgu Jiu, de unde ar fi sustras, două seifuri în care se aflau 300.000 de lei.

La data de 2 iulie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au identificat un bărbat, de 49 de ani, din municipiul Lupeni, județul Hunedoara, bănuit de comiterea faptei.

Tot la aceeași dată, au fost puse în executare patru mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Lupeni, județul Hunedoara, în urma cărora a fost indisponibilizat un autoturism folosit la comiterea faptei, precum și 4.200 euro și 10.000 de lei”, au transmis reprezentanții IPJ Gorj.

Polițiștii au recuperat unul dintre cele două seifuri, care fusese îngropat pe malul râului Jiu, între localitățile Lupeni și Uricani.

Despre autor

Lasă un răspuns

Copyright © 2024 Toate drepturile rezervate | G News Media.
error: CONTINUT PROTEJAT PRIN DREPTURI DE AUTOR conform legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe!
Deschide chat
1
Ai un pont?
Scan the code
Vă mulțumim că ați contactat G News Media
Aveți o informație pentru echipa noastră?