10 decembrie 2023

Un Altfel de Știri

G News Media

Simulare de explozie, la Termocentrala Turceni

Pompierii au desfășurat, azi, un exercitiu la Termocentrala Turceni, unul dintre cele mai importante obiective din județul Gorj.
Scenariul a presupus producerea unei explozii urmată de incendiu la un rezervor de 22 de tone de ulei. În urma situației de urgență produse mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.
Pentru gestionarea situației, din cadrul ISU Gorj, au fost direcționate 3 autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autoplatformă pentru lucru la înălțimi, o ambulanță SMURD și o autospecială pentru transport victime multiple.
”Intervenția primară, până la sosirea echipajelor noastre profesioniste, a fost asigurată de către Serviciul Privat pentru Situații de Urgență constituit la nivelul operatorului economic, cu 2 autospeciale de lucru cu apă și spumă. Pe timpul exercițiului au fost verificate toate etapele intervenției punându-se un accent deosebit pe pregătirea angajaților în astfel de situații și pe modul de cooperare între echipajele noastre de intervenție și echipajele Serviciului Privat pentru Situații de Urgență”, au transmis reprezentanții ISU Gorj.

Despre autor

Lasă un răspuns

Copyright © 2023 Toate drepturile rezervate | G News Media.
error: CONTINUT PROTEJAT PRIN DREPTURI DE AUTOR conform legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe!
Deschide chat
1
Ai un pont?
Scan the code
Vă mulțumim că ați contactat G News Media
Aveți o informație pentru echipa noastră?