11 decembrie 2023

Un Altfel de Știri

G News Media

Manta: ”Ion Iordache continuă manipularea angajaților CEO”

Deputatul PSD, Claudiu Manta, îl acuză pe senatorul liberal, Ion Iordache, că se folosește de problemele minerilor și energeticienilor, ca să puncteze electoral. Șeful PNL Gorj s-a lăudat, pe pagina de socializare, cu modificări de legi, pe care fie nu le-a făcut, fie regulamentele din Parlament nu îi permit să le depună. Iordache a susținut că că a depus amendament la un proiect ce se află în Camera Deputaților, lucru care contravine procedurilor interne, deoarece nu este membru al respectivei camere parlamentare. ”Ion Iordache continua manipularea angajatilor C.E.O. Pentru ca salariații Complexului Energetic Oltenia, care sunt încadrați pe perioadă limitată, să poată fi menținuți în companie, este nevoie de modificarea legii. Spre deosebire de presedintele PNL Gorj, care se joacă de-a legiuitorul pe Facekook și incearca sa îi amăgeasca pe mineri și energeticieni, împreună cu ceilalti parlamentari PSD de Gorj am depus un amendament la Camera Deputaților, de corectare a legii, în favoarea CEO”, a transmis deputatul PSD, pe pagina de socializare.

Modificarea este necesară, deoarece, fără ea, compania de la Târgu Jiu nu poate prelungi contractele angajaților pe perioadă determinată. ”Actualmente, prevederile legale interzic CEO să-și depășească cheltuielile salariale din anul anterior, asta deoarece nu are un buget aprobat. Această condiționalitate pune în pericol aproape 2.000 de oameni, din personalul companiei, care au contracte de muncă pe perioadă limitată. Modificările solicitate prin amendamentul depus de parlamentarii PSD Gorj elimină această limitare. Corectarea legii în sensul propus de noi dă posibilitatea Complexului Energetic Oltenia să prelungească pentru acești oameni, contractele de muncă. Ca membru al Comisiei de Industrii si Servicii, care este comisie raportoare pentru acest proiect, le garantez gorjenilor că amendamentul parlamentarilor PSD din Gorj este legal depus și niciunul dintre colegii mei nu-și permite să se joace de-a procesul legislativ, cum face senatorul Iordache.

Înțeleg că dumnealui a început deja campania electorală și încearcă să pacaleasca salariații CEO, insa problema este prea serioasa si oamenii trebuie sa stie adevarul”, a conchis Claudiu Manta.

Despre autor

Lasă un răspuns

Copyright © 2023 Toate drepturile rezervate | G News Media.
error: CONTINUT PROTEJAT PRIN DREPTURI DE AUTOR conform legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe!
Deschide chat
1
Ai un pont?
Scan the code
Vă mulțumim că ați contactat G News Media
Aveți o informație pentru echipa noastră?