22 iulie 2024

Un Altfel de Știri

G News Media

Deputat: „După ce s-a jucat cu angajații CEO, Iordache încearcă să-i manipuleze și pe primari”

Deputatul PSD, Claudiu Manta, îl acuză pe liberalul-șef, Ion Iordache, că încearcă să-i manipuleze pe primari. Senatorul PNL se laudă cu un proiect de lege, care ar fi, de fapt, copia unei inițiative a deputatului Vîlceanu, ce a fost deja respinsă la vot. „După ce s-a jucat cu angajații CEO, pe care a crezut că-i manipulează, dacă defilează prin fața lor cu președintele Casei Naționale de Pensii, șeful PNL Gorj, Ion Iordache, încearca sa ii manipuleze atat pe primarii cat și pe gorjenii care vor să-și redobândească terenurile forestiere! Domnul senator îi amăgește pe oameni că le rezolvă problema retrocedărilor, blocată de legislația imperfectă și profită de disperarea lor, mințindu-i că a făcut o inițiativă legislativă, care este copia unui proiect respins deja.

De fapt, dl Iordache a preluat un proiect de lege al colegului dumnealui, Dan Vîlceanu, proiect care a fost respins deja de Parlament, în 2019. Inițiativa plagiată nu poate avea o altă soartă, decât respingerea, la fel ca și originalul eșuat”, susține parlamentarul PSD, într-o postare publică.

Claudiu Manta susține că problema retrocedării terenurilor forestiere face, de fapt, obiectul unui proiect al parlamentarilor PSD din Gorj. „Senatorul Iordache știe că noi, parlamentarii PSD din Gorj, am lucrat, în ultimul an, la un proiect pentru retrocedarea suprafețelor forestiere. Alături de colegii mei parlamentari ai PSD Gorj am avut discuții cu reprezentanții A.N.R.P., ai Romsilva și ai Guvernului, pentru a găsi modalitatea de a ajuta oamenii să-și recapete pădurile. Problema este una complexă, care a necesitat documentare, pentru că nu vrem să amăgim oamenii, cu o propagandă deșănțată, cum fac alți parlamentari”, a mai spus Manta.

Despre autor


Descoperă mai multe la Un Altfel de Știri

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns

Copyright © 2024 Toate drepturile rezervate | G News Media.
error: CONTINUT PROTEJAT PRIN DREPTURI DE AUTOR conform legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe!

Descoperă mai multe la Un Altfel de Știri

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura

Deschide chat
1
Ai un pont?
Scan the code
Vă mulțumim că ați contactat G News Media
Aveți o informație pentru echipa noastră?