22 iulie 2024

Un Altfel de Știri

G News Media

Cod ROȘU de ploi, în Gorj. Ce spune ISU

Conform informării transmise de Administrația Națională de Meteorologie, astăzi 12 iunie 2023, începând cu ora 10:00, județul Gorj se află sub avertizare meteorologică COD PORTOCALIU de averse torențiale, iar, începând cu ora 20:00 până mâine ora 8:00, județul Gorj va fi pe COD ROȘU de averse torențiale și abundente.
”Respectă recomandările transmise de autorităţi la tv, radio, aplicația DSU, sistemul Ro-Alert. În situația în care sunteți surprinși în zone deschise, trebuie să vă îndepărtați rapid de zona în care se manifestă fenomenele avertizate și să identificați un spațiu care garantează protecția.
Pentru limitarea posibilelor pagube generate de vântul puternic, parcarea autovehiculelor se va realiza în zone ferite, la distanță sigură față de copaci, panouri publicitare sau stâlpi de electricitate.          
Nu în ultimul rând, recomandăm cetățenilor să anunțe imediat autoritățile, prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgență 112, dacă au informații despre persoane care se află în pericol sau alte situații care pot afecta negativ comunitățile”, au transmis reprezentanții ISU Gorj.

Despre autor


Descoperă mai multe la Un Altfel de Știri

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns

Copyright © 2024 Toate drepturile rezervate | G News Media.
error: CONTINUT PROTEJAT PRIN DREPTURI DE AUTOR conform legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe!

Descoperă mai multe la Un Altfel de Știri

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura

Deschide chat
1
Ai un pont?
Scan the code
Vă mulțumim că ați contactat G News Media
Aveți o informație pentru echipa noastră?