16 iulie 2024

Un Altfel de Știri

G News Media

Apelul unui angajat CEO, către liderii care se ceartă. ”Să ne unim forțele, pentru a înfrunta acest sistem diabolic”

Un angajat al Complexului Energetic Oltenia a transmis un mesaj, liderilor care, în ultima perioadă, au început un război, pe rețelele de socializare. Salariatul le atrage atenția că lupta internă nu face bine nimănui și îi roagă să continue ”bătălia” pentru drepturile minerilor și energeticienilor, câștigate în stradă.

Vin cu rugămintea la dumneavoastră, la toți care aveți de spus câte ceva, unii împotriva celorlalți, să încercați să îngropați securea războiului și să ne unim forțele, pentru a înfrunta acest sistem diabolic, care este împotriva noastră a tuturor si ne știrbește din drepturile pe care tot dumneavoastră le-ați câștigat stând în stradă. Lăsați aceste orgolii deoparte, aceste vorbe pe care le aveți de spus, nu este momentul pentru asemenea cuvinte și vorbe care să vă îndepărteze, după ce ați luptat împreună pentru aceeași cauză.

Vă rog încercați să stați de vorbă între dumneavoastră cum ați făcut-o și până mai ieri, puneți lucrurile cap la cap și duceți la bun sfârșit această bătălie, pe care nu v-a fost ușor s-o țineți cu sistemul și cu toate greutățile, pe parcursul acestor anii. Arătați pe cei care au vrut răul și dezbinarea noastră și nu le faceți pe plac și nu vă lăsați păcăliți de politic sub nicio formă în care ei își doresc dezbinarea noastră”, este mesajul transmis pe unul din grupurile salariaților din CEO.

Despre autor


Descoperă mai multe la Un Altfel de Știri

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns

Copyright © 2024 Toate drepturile rezervate | G News Media.
error: CONTINUT PROTEJAT PRIN DREPTURI DE AUTOR conform legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe!

Descoperă mai multe la Un Altfel de Știri

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura

Deschide chat
1
Ai un pont?
Scan the code
Vă mulțumim că ați contactat G News Media
Aveți o informație pentru echipa noastră?