11 decembrie 2023

Un Altfel de Știri

G News Media

Un șofer băut a lovit o mașină în benzinărie

Un tânăr din Baia de Fier a lovit o mașină, într-o benzinărie din comuna Alimpești. Șoferul și un amic s-au bătut cu alți doi tineri, în stația de alimentare, în cae a și acroșat autoturismul parcat. „Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că doi tineri de 27 și 25 de ani, ambii din comuna Baia de Fier, în urma unui conflict spontan generat de consumul de alcool, s-ar fi agresat fizic cu alți doi bărbați, iar după conflict ar fi părăsit locația. Din cercetări, polițiștii au stabilit că tânărul de 27 de ani, ar fi acroșat un autoturism parcat în stația PECO, după care s-a deplasat conducând autoturismul pană la Spitalul Orașului Novaci, unde a fost identificat de polițiști. Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând o concentrație de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat”, au transmis reprezentanții IPJ Gorj.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violențe și conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice.

În urma cercetărilor, polițiștii au reținut un bărbat de 36 de ani, din comuna Alunu, județul Vâlcea, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Despre autor

Lasă un răspuns

Copyright © 2023 Toate drepturile rezervate | G News Media.
error: CONTINUT PROTEJAT PRIN DREPTURI DE AUTOR conform legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe!
Deschide chat
1
Ai un pont?
Scan the code
Vă mulțumim că ați contactat G News Media
Aveți o informație pentru echipa noastră?