11 decembrie 2023

Un Altfel de Știri

G News Media

TikTok-eri celebri, campanie pentru un sportiv imobilizat. Vor să adune 70.000 de euro

Mai mulți TikTok-eri celebri din România au inițiat o campanie umanitară, pentru a-l ajuta pe fostul rugbist Stefan Stan. Sportivul de performanță a rămas imobilizat, după ce, în urma unui accident, a fost supus unei intervenții chirurgicale, iar șuruburile folosite s-au infectat, punându-i viața în pericol. Bărbatul de 35 de ani a fost implicat într-un accident, în urmă cu patru ani. Atunci, medicii i-au stabilizat coloana cu plăci și șuruburi. Recent, în urma unor analize, la o clinică din Ierusalim, a aflat că două din cele șase șuruburi au provocat o infecție a coloanei, provocată de două bacterii contactate în spital și este nevoie de o nouă intervenție. Medicii din România asigurase familia că nu are nimic și că durerile, ce deveniseră insuportabile, ar fi normale. S-a solicitat transferul la clinica din Ierusalim, însă familia s-a izbit de birocrație și de mentalitățile retrograde ale autorităților române, care au recomandat același spital, care i-a pus viața în pericol.

Operația în Israel a fost amânată, încă dinainte de Paște, deoarece familia, care și-a vândut casa pentru tratamentele de până acum, nu dispune de cei 130.000 de euro, necesari intervenției.

De câteva zile, Victor Micula, ajutat de câțiva TikTokeri cunoscuți, a lansat o campanie pe rețeaua de socializare, pentru strângerea de fonduri, care să-l ajute pe sportiv să se poată opera.

Despre autor

Lasă un răspuns

Copyright © 2023 Toate drepturile rezervate | G News Media.
error: CONTINUT PROTEJAT PRIN DREPTURI DE AUTOR conform legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe!
Deschide chat
1
Ai un pont?
Scan the code
Vă mulțumim că ați contactat G News Media
Aveți o informație pentru echipa noastră?