2 decembrie 2023

Un Altfel de Știri

G News Media

Lider CEO: ”Noi suntem pe moarte, dar avem șefi peste șefi”

Liderul Cartel Alfa Gorj, Alin Munteanu, cere concedierea șefilor care au lucrat la planul de restructurare a Complexului Energetic Oltenia. Reacția vine după ce ieri, conducerea companiei a făcut public planul, care arată că toate grupurile pe bază de cărbune vor fi închise până în 2026.

”Noi suntem pe moarte, dar avem sefi peste sefi, avem sefi de birou cu un om in subordine, avem sefi de serviciu, de departament, ar trebui ca domnul Plaveti sa ia niste masuri drastice si cu sefii, sa ramana mai putini. Cei care lucrau in companie au scris planul asta. Fosta conducere este responsabila de dezastrul asta. Actuala conducere l-a preluat. Solicit domnului Plaveti sa-i demita pe toti care au lucrat la acest plan, sa nu-i mai vad cu masini, in functii, adica le da masini, le dam salarii imense si ei au lucrat, tată, compania”, a spus Munteanu.

Sindicalistul este de părere că cifrele legate de personal, din planul de restructurare, nu sunt unele realiste. Alin Munteanu susține că societatea nu poate menține câteva mii de salariați, în condițiile în care grupurile intră în conservare, adică nu vor mai avea activitate.

„Eu ma asteptam sa nu prea fie nimic bun in planul asta, că, stiti si dumneavoastra, cand e un lucru bun, politicienii ies si si-l asumă, că au facut. Cand am vazut ca nu ies nici macar ei, ma asteptam. Dar nu ma asteptam sa fie atat de drastic, atat de draconic. Practic, eu cred ca o sa fie mai rau decat scrie acolo, ca noi ramanem cumva in rezerva de capacitate, trei cariere si trei grupuri si ei spun ca ramanem 5.000 de angajati. Pai, cum sa ramai 5.000 de angajati, cand noi stam in rezerva? Planul e mult mai rau decat ce scrie acolo”, a mai spus liderul Cartel Alfa Gorj.

Despre autor

Lasă un răspuns

Copyright © 2023 Toate drepturile rezervate | G News Media.
error: CONTINUT PROTEJAT PRIN DREPTURI DE AUTOR conform legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe!
Deschide chat
1
Ai un pont?
Scan the code
Vă mulțumim că ați contactat G News Media
Aveți o informație pentru echipa noastră?