2 decembrie 2023

Un Altfel de Știri

G News Media

Au furat plasele de siguranță de pe drumuri

Se fură ca-n codru, de pe drumurile naționale. Hoții iau de la camere de supraveghere, la indicatoare și plase de susținere. Ultima ”lovitură” a fost dată pe drumul expres Craiova-Pitești, de unde au fost furate plasele care susțin pietrele de sub un pod. Reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri Craiova au anunțat că au depus plângere penală pentru distrugere şi furt. ”De pe zona drumului se fură multe, indicatoare, catadioptrii, coșuri de gunoi, mobilier etc. Dar, de data asta s-a depășit orice limită, au fost furate plasele care susțin pietrele din gabioanele montate pe DEx 12, în zona podurilor”, a declarat Cristi Tudor, purtătorul de cuvânt al DRDP Craiova.

Reprezentanții direcției regionale de drumuri spun că furturile sunt frecvente, iar cei care le comit dau dovadă de inconștiență. ”Aceste gabioane au un rol foarte important pentru siguranța podurilor, stopează eroziunea malurilor”, a mai spus Tudor.

Recent, drumarii din Timiș au rămas fără camera de supraveghere abia montată într-o parcare, în care se aruncau frecvent gunoaie. Făptașul a dus camera înapoi, după ce a văzut în mass-media că a fost identificat.

Despre autor

Lasă un răspuns

Copyright © 2023 Toate drepturile rezervate | G News Media.
error: CONTINUT PROTEJAT PRIN DREPTURI DE AUTOR conform legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe!
Deschide chat
1
Ai un pont?
Scan the code
Vă mulțumim că ați contactat G News Media
Aveți o informație pentru echipa noastră?