1 decembrie 2023

Un Altfel de Știri

G News Media

Lucrări deblocate după zece ani, într-o comună din Gorj

Lucrări de infrastructură, trenate un deceniu. Se întâmplă în comuna Bărbătești, unde autoritățile se luptă cu birocrația, dar și cu neseriozitatea firmelor de construcții. Primarul Adrian Mangu se chinuie să finalizeze de asfaltat două drumuri, pentru care a obținut finanțări în urmă cu 10 ani. Între timp, prețurile s-au dublat, iar un constructor a intrat în insolvență și a părăsit șantierul.

”Aceste fonduri au fost aprobate acum aproape 10 ani, de atunci pana acum s-au marit preturile, poate s-au dublat. Au fost cateva ordonante si legi care ne-au mai ajutat, au actualizat preturile dar si acum avem doua lucrari, una am reusit, in toamna, sa o ducem undeva la 95% terminata, cea de-a doua e undeva la 80%. Incercam sa gasim o varianta, astfel incat locuitorii din Barbatesti sa beneficieze de aceste lucrari.

O vina in blocarea lucrarilor a avut-o si constructorul care a intrat in insolventa, nu a mai venit, a trebuit sa facem expertiza ca sa rescoatem la licitatie drumurile si pana la urma am reusit”, a declarat Adrian Mangu, primarul comunei Bărbătești.

Despre autor

Lasă un răspuns

Copyright © 2023 Toate drepturile rezervate | G News Media.
error: CONTINUT PROTEJAT PRIN DREPTURI DE AUTOR conform legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe!
Deschide chat
1
Ai un pont?
Scan the code
Vă mulțumim că ați contactat G News Media
Aveți o informație pentru echipa noastră?