21 februarie 2024

Un Altfel de Știri

G News Media

Doi reținuți, în cazul hoțului găsit electrocutat, în stația de apă

Polițiștii din Târgu-Cărbunești au reținut pentru 24 de ore doi bărbați de 29 și 46 de ani, ambii din orașul Rovinari, bănuți de săvârșirea infracțiunii de tentativă la furt calificat. Cei doi au fost împreună cu bărbatul găsit electrocutat la stația de apă din Țânțăreni, unde intraseră vineri seara, să fure.

“Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că în seara zilei de 17 martie a.c., cei doi bănuiți, alături de un alt bărbat de 52 de ani, toți din orașul Rovinari, intenționau să sustragă componente electrice, din stația de transformatoare electrice a unei companii de apă, de pe raza localității Țânțăreni.

Bărbatul de 52 de ani s-a electrocutat și a decedat, trupul acestuia fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului”, arată un comunicat al IPJ Gorj.

Polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, sub supravegherea unității de parchet competente.

Despre autor

Lasă un răspuns

Copyright © 2023 Toate drepturile rezervate | G News Media.
error: CONTINUT PROTEJAT PRIN DREPTURI DE AUTOR conform legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe!
Deschide chat
1
Ai un pont?
Scan the code
Vă mulțumim că ați contactat G News Media
Aveți o informație pentru echipa noastră?