24 martie 2023

Un Altfel de Știri

G News Media

Primăria ar putea fi mutată în căminul cultural, din cauza cutremurelor

Sediul Primăriei Bărbătești a fost afectat de cutremurele din ultima lună. Clădirea prezintă fisuri ample, iar autoritățile au solicitat efectuarea unei expertize, care va stabili intervențiile ce se impun a fi realizate. Primarul Adrian Mangu spune că angajații vor fi relocați la căminul cultural, pe perioada lucrărilor și chiar mai devreme, dacă seria de seisme va continua și fisurile vor avansa. “Sediul primăriei a avut de suferit, în urma cutremurelor. Am făcut solicitare către Prefectură și ISU Gorj, s-a constituit o comisie, care a constatat că sunt mai multe crăpături longitudinale și ne-au indicat să facem o expertiză. Între timp, am cerut fonduri, de la Prefectură, pentru consolidarea și modernizarea sediului. Am pus în discuție și relocarea, am găsit și soluția, este vorba de căminul cultural care se află peste drum de primărie. Dacă vor continua cutremurele și fusurile avansează, probabil vom fi nevoiți să mutăm activitatea”, a afirmat Adrian Mangu, primarul comunei Bărbătești.

16 localități din județul Gorj au primit sume din fondul de rezervă aflat la dispoziția Guvernului, pentru reparații și consolidări, la obiectivele afectate de cutremure.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
1
💬 Ai un pont?
Buna ziua👋
Ai un pont? Ai vreo informatie? Ai fost martorul unui eveniment? Poti sa ne trimiti absolut orice, poze, videoclipuri si poti alege sa ramai ANONIM!
Multumim! Deschide chatul, te asteptam!