23 martie 2023

Un Altfel de Știri

G News Media

Constructorul a reluat lucrările, la un an de când trebuia să finalizeze investiția

Constructorul a abandonat lucrarea la o sală de sport, ce trebuia finalizată de mai bine de un an și a reluat-o abia acum, când risca rezilierea contractului și tragerea la răspundere. Se întâmplă în comuna Bălănești, din imediata vecinătate a municipiului reședință de județ. Autoritățile locale nu se arată încrezătoare, că societatea constructor se va ține de promisiuni și va duce la bun sfârșit lucrarea, până la finalul acestui an. “Această investiție are o foarte mare întârziere. Amplasamentul trebuia să ne fie predat, cu sala de sport executată, în noiembrie 2021. Lucrările au reînceput, nu se lucrează într-un ritm alert; ritmul este cam anevoios, dar bine că au venit la treabă! Sperăm ca până la sfârșitul anului, dar nu prea sunt încrezător, această investiție să fie finalizată. Este o lucrare de peste un milion și jumătate de euro, sunt bani de la Compania de Investiții. UAT Bălănești nu a făcut decât să predea amplasamentul, lipsit de orice fel de sarcină, urmând ca la începutul lui noiembrie 2021, să ni se predea cu sala de sport finalizată. Lucrurile nu au decurs așa cum trebuia, au fost anumite probleme, pe care uneori le-am înțeles, dar uneori s-au depășit prea mult termenele. Sperăm să ne bucurăm de acest obiectiv, la finalul acestui an”, spune primarul din Bălănești, Ovidiu Pungan.
Sala de sport, pentru care s-au atras fonduri de la Compania Națională de Investiții, este prevăzută cu 102 locuri în tribune și este amplasată lângă Școala Gimnazială „Ion Popescu-Voitești”, fiind amplasată pe un teren de peste 2.500 de metri pătrați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
1
💬 Ai un pont?
Buna ziua👋
Ai un pont? Ai vreo informatie? Ai fost martorul unui eveniment? Poti sa ne trimiti absolut orice, poze, videoclipuri si poti alege sa ramai ANONIM!
Multumim! Deschide chatul, te asteptam!