22 iulie 2024

Un Altfel de Știri

G News Media

Șeful PNL Gorj, acuzat de complicitate: “În guvernarea PNL-USR, a votat pentru distrugerea mineritului”

Liderii PSD Gorj îl acuză pe șeful PNL, Ion Iordache, de ipocrizie. Printr-un comunicat de presă, social-democrații îi amintesc șefului liberal, că deciziile privind soarta mineritului și, implicit, a Complexului Energetic Oltenia, au fost luate sub guvernarea PNL. “Să fii senator PNL, să-l ai șef de campanie într-o competiție cu rezultat știut pe Virgil Popescu, ministrul Energiei, și să spui că ești cel care ajută mineritul și energia, înseamnă că realitatea ți-a devenit paralelă!

Ridicolul situației în care se pune președintele PNL Gorj este evident! Deși provine dintr-o zonă puternic afectată de activitatea minieră, a fost cel care, în guvernarea PNL-USR, a votat pentru distrugerea mineritului!

Rușine, PNL Gorj! Ați girat un PNRR strâmb când erați cu USR la guvernare și ați fost de acord să închideți mineritul. Acum aveți tupeul să dați lecții de morală?!
În timp ce voi erați ocupați să închideți energia pe cărbune, alături de Ghinea de la USR, alte țări europene nu știau cum să redeschidă astfel de capacități!
Când v-am spus că termenele asumate în Planul de Restructurare, respectiv capitolul Energie din PNRR, trebuie renegociate, ați tăcut mâlc.

În ciuda nivelului destul de ridicat la care au ajuns, mai mult sau mai puțin datorită capacității lor, anumiți lideri politici nu au cu ce demonstra că merită pozițiile pe care le ocupă, iar frustrarea îi copleșește. Atacurile furibunde, lansate pe fondul disperării, demonstrează micimea și ipocrizia celor care le susțin”, este comunicatul postat de reprezentanții PSD Gorj.

Despre autor


Descoperă mai multe la Un Altfel de Știri

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns

Copyright © 2024 Toate drepturile rezervate | G News Media.
error: CONTINUT PROTEJAT PRIN DREPTURI DE AUTOR conform legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe!

Descoperă mai multe la Un Altfel de Știri

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura

Deschide chat
1
Ai un pont?
Scan the code
Vă mulțumim că ați contactat G News Media
Aveți o informație pentru echipa noastră?