2 decembrie 2023

Un Altfel de Știri

G News Media

Toni Greblă ultimatum pentru Nicușor Dan

„Am solicitat primarului general să-mi trimită până luni documentele, aceste 86 de planuri urbanistice zonale pentru zonele protejate, cu mențiunea că sunt conforme cu originalul”, a declarat Toni Greblă, prefect al Bucureştiului.

Nicuşor Dan a afirmat că prefectul Greblă i-a trimis o adresă datată 26 ianuarie, care a ajuns pe 1 februarie la Primărie, prin care cel din urmă cerea toate documentele legate de şedinţa Consiliului General din decembrie 2000, în care s-a aprobat PUZ zone construite protejate.

Prefectul Capitalei îl acuză pe edil că nu alege calea dialogului

„Sigur că Nicușor Dan a adoptat atitudinea celui prins cu mâţa-n sac și atacă el primul, ca să încerce să salveze măcar aparențele. Nicușor Dan, în loc să mă contacteze telefonic, să mă invite la Primăria Capitalei să îmi arate acele PUZ-uri, să îmi trimită, să-mi explice cum este cu ele, să încerce să mi le trimită până luni, fie și parțial 5-10-15 din aceste documente, și să îmi spună că restul o să mi le trimită în cursul săptămânii, peste încă o săptămână, ceea ce eram absolut rezonabil să-l înțeleg. 

Probabil voi solicita instanței să constate inexistența acestor documente.

Acele documente, dacă nu există, eu nu pot să fac decât să solicit instanței să se constate că ele nu există, tocmai pentru ca autoritățile să nu se mai refere la ceva inexistent atunci când admit sau resping o solicitare de urbanism”, a transmis Toni Greblă.

Despre autor

Lasă un răspuns

Copyright © 2023 Toate drepturile rezervate | G News Media.
error: CONTINUT PROTEJAT PRIN DREPTURI DE AUTOR conform legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe!
Deschide chat
1
Ai un pont?
Scan the code
Vă mulțumim că ați contactat G News Media
Aveți o informație pentru echipa noastră?