12 aprilie 2024

Un Altfel de Știri

G News Media

SE DAU 400 DE LEI DE LA STAT! CINE POATE BENEFICIA DE SUMĂ

Românii au primit, recent, vești bune din partea Guvernului, care a anunțat că se vor oferi vouchere de 400 de lei. Mulți dintre doritori au rămas uimiți în momentul în care au aflat despre ce este vorba, mai exact, și cum pot intra în posesia acestor bani.

Românii primesc diverse ajutoare din partea statului pentru a putea face față, cât mai bine, perioadei grele, prin care trecem. Scumpirile din ultimele luni i-au făcut pe mulți să se gândească de două ori înainte de a achiziționa anumite produse menite să le ofere confort.

Cine sunt românii care primesc 400 de lei de la stat

Nu vă mai ținem foarte mult în suspans și vă spunem că este vorba despre Programul Rabla, prin intermediul căruia multe persoane pot beneficia de tichete în valoare de 400 de lei, dacă aleg să renunțe la un electrocasnic mai vechi. Ministrul Mediului a făcut o serie de lămuriri în ceea ce privește schimbările care vor avea loc, în curând.

Au existat produse care nu au prezentat un interes foarte mare pentru mulți români, motiv pentru care oficialii iau în calcul probabilitatea de a scoate din program aceste tipuri de electrocasnice. De asemenea, există schimbări și în ceea ce privește valoarea voucherelor, ministrul Mediului explicând că își dorește să mai adauge o sumă de bani pe lângă cea existentă deja.

„Există posibilitatea creşterii valorii. Putem analiza şi eficienţa pe fiecare componentă, privind aspiratoarele sau aparatele de aer condiţionat, acolo unde nu există un interes mare putem să luăm aceeaşi decizie pe care am luat-o în cazul televizoarelor, de a scoate anumite echipamente electrocasnice din program şi să ne focusăm pe ce prezintă un interes şi au un efect mare asupra facturilor (n.r. la energie)”, a mai adăugat ministrul.

Condițiile pe care trebuie să le îndeplinești pentru deveni beneficiarul unui voucher de 400 de lei:

  • să ai domiciliu în România;
  • să nu ai datorii la bugetul de stat sau la cel local;
  • să ai minim 18 ani;
  • să ai o carte de identitate valabilă;
  • să predai un electrocasnic vechi și să achiziționezi la timp unul nou.

Despre autor

Lasă un răspuns

Copyright © 2024 Toate drepturile rezervate | G News Media.
error: CONTINUT PROTEJAT PRIN DREPTURI DE AUTOR conform legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe!
Deschide chat
1
Ai un pont?
Scan the code
Vă mulțumim că ați contactat G News Media
Aveți o informație pentru echipa noastră?