23 martie 2023

Un Altfel de Știri

G News Media

Utilaj rupt în două, în Cariera Tismana. „Putea fi mai rău ca la Jilț”

Un nou accident s-a produs la o carieră din cadrul Complexului Energetic Oltenia. Un utilaj vechi s-a rupt, vineri seara, la Cariera Tismana 1, incidentul nefiind anunțat de reprezentanții companiei. Două benzi care transportau cărbune au cedat. Salariații spun că utilajele sunt învechite și susțin că cel care s-a rupt nu era omologat. „Putea fi mai rău ca la Jilț. Acest utilaj nu este omologat pentru activități miniere, ci pentru cereale. Dacă în momentul ăla trecea cineva pe sub el, era prăpăd”, spune unul dintre salariații subunității miniere.

1 thought on “Utilaj rupt în două, în Cariera Tismana. „Putea fi mai rău ca la Jilț”

  1. Acest accident tehnic s-a produs datorita lipsei de investiții pentru revizii. A celor ingineri de la biroul mecanic care au in atributii verificarea stării utilajelor, a cablurilor de susținere, a construcției metalice de rezistenta și a cablurilor de tracțiune. Acest utilaj este construit după licență germana pentru transportul cărbunelui și a sterilului. Cei mai vinovați se fac cei de la conducerea CEO care au mers tot timpul pe reduceri de cheltuieli împreună cu cei de la departamentul mecanic de la Sucursala Minieră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
1
💬 Ai un pont?
Buna ziua👋
Ai un pont? Ai vreo informatie? Ai fost martorul unui eveniment? Poti sa ne trimiti absolut orice, poze, videoclipuri si poti alege sa ramai ANONIM!
Multumim! Deschide chatul, te asteptam!