11 decembrie 2023

Un Altfel de Știri

G News Media

Gmail activează funcţia care permite monitorizarea pachetelor/coletelor aşteptate de utilizator

Ar fi fost util să avem această funcţie activă în perioada sărbătorilor de iarnă, pentru cumpărăturile de Crăciun sau şi mai important de atât, în perioada lui Black Friday. Ei bine, funcţia tocmai s-a activat în aplicaţia Gmail de pe Android şi iOS, dar lucrurile nu sunt chiar aşa simple. Pentru a avea acces la ea va trebui să o activaţi manual. Pe iOS trebuie să intraţi în secţiunea Data Privacy şi să activaţi funcţiile Smart pentru a activa Package Tracking.

Pe Android trebuie să intri în zona Settings a aplicaţiei Gmail. De acolo ar trebui să vezi opţiunea de a activa Package Tracking. Odată activată această funcţie Gmail va începe să afişeze indicatorii pentru livratorii suportaţi. Pentru cei care nu sunt familiarizaţi cu această nouate, ei bine ea îmbunătăţeşte interfaţa lui Gmail şi oferă utilizatorilor extra informaţii despre pachetele care trebuie să le sosească, doar că scoase în faţă în comparaţie cu mailurile clasice. Dacă îţi vezi mailurile cu List View, vei remarca o etichetă verde ataşată la titlul mailului, indicând starea livrării. 

Dacă vrei mai multe informaţii despre pachet, poţi intra în mailul propriu zis. Acolo, sus de tot apare un „card” cu cele mai importante detalii ale livrării. Sunt suportaţi toţi marii livratori, de la DHL în jos să zic aşa. Vor fi indicatori afişaţi pentru „soseşte mâine„, „livrat azi” şi „eticheta creată„. Gmail va afişa şi întârzieri de pachete.

Cum se schimbă statusul coletului tău aplicaţia va împinge imediat emailul relevant în zona de sus a inbox-ului, încât să vezi schimbarea.

Despre autor

Lasă un răspuns

Copyright © 2023 Toate drepturile rezervate | G News Media.
error: CONTINUT PROTEJAT PRIN DREPTURI DE AUTOR conform legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe!
Deschide chat
1
Ai un pont?
Scan the code
Vă mulțumim că ați contactat G News Media
Aveți o informație pentru echipa noastră?